Aqua detox tretmani, sada već dobro poznati kod nas, u salonu   "ADORA" , praćeni su i masažom stopala.
Ljudsko telo je čudesna kombinacija sistema. Svaki sistem je jedinstven, ali ne može da deluje bez podrške preostalih sistema. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.

  Istraživanja su pokazala da je ljudsko telo električno. Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih jednosmernih električnih struja kod lečenja različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena. Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju negativ potencijal između 70 i 90 milivolta. U tom području su ; hranjivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativ opterećene ili oštećene ćelije može da bude samo od 10 do 20 milivoli, što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao " dica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stre sn 3g načina života i zagađene okolini, Ako je poremećena energetska ravnoteža teia, to treba da s popravi. Oni koji deiuju u okviru preventivnog i komplementarnog Iečenja propisaće prirodne metode, kao što su pravilna Ishrana, kretanje i detoksikacija. Postoji puno metoda detoksikacije, a kod mnogih je medij za lečenje voda - kod ispiranja creva, hidroterapije, saune i termalnih kupki. Među njih sada može da se uvrsti i Aqua Detox.

Kako deluje
Aqua Detox proizvodi nisku frekvenciju električnih impulsa koji nežno 7vibriraju kroz telo i stimulišu ćelije da luče toksine. Oni se luče preko limfnog sistema i putem pora na stopalima. Time se ćelije uravnotežuju, i ponovo deluju optimalno i u celini.


Tok terapije
  Aqua Detox se upotrebljava tako, što se stopala urone u vodu u kojoj se zatim aktivira elektrodni sklop. Dok se opuštate, Aqua Detox detoksikuje vaše telo. Toksini se luče kroz pore na stopalima (2000 na svakom) i različito boje vodu, zavisno od vrste toksina i njihove koncentracije. Uređaj se može postaviti i u kupku u koju je uronjena većina tela. Kad se uređaj uključi, oko elektroda se počnu stvarati mehurici plina, što znači da počinje elektrolitska reakcija. (Jasno se vide oslobođeni mehurici plina.) Voda u kupki za noge (ili ćelo telo) postaje na neki način ekstenzija (produžetak) vode u telu, od koje je ne razdvaja ništa osim tanke membrane kože.
Upotreba Aqua Detoxa može imati negativne posledice kod osoba sa elektro-implatatima (pejsmejkerom), epileptičara, trudnica i kod ljudi sa transplatovanim vitalnim organima (bubreg, jetra, srce,...) pa u tim slučajevima ne savetujemo upotrebu.


* pomoć kod ponovnog uspostavljanja bioenergetske ravnoteže u telu
* poboljšanje prirodnog, dobrog zdravstvenog stanja (povećanje opšte   energije i   vitalnosti) aktiviranje metaboličkih funkcija i cirkulacije   pomoć kod ublažavanja   mnogih simptoma bolesti i bolova   (menstrualnih,   reumatskih, itd.)
* detoksikacija celog organizma
* pomoć kod oporavijanja posle bolesti i povreda
* regulisanje krvnog pritiska
* reguiisanje nivoa holesterola
* regulisanje nivoa šećera u krvi
* ograničavanje slobodnih radikala
* poboljšanje kvaliteta krvi (obnavlja pH ravnotežu u krvi i telesnih   tečnosti) podizanje imunog sistema
* smanjenje celulita
* čistija i svetlija koža
* smanjenje znojenja i telesnih mirisa
* smanjenje znojenja i telesnih mirisa


  Uređaj je mnogim korisnicima pomogao da bitno smanje simptome bolesti. Efekat tretmana Aqua Detox može da se razlikuje kod svakog pojedinca, što znači da i oni za koje se čini da imaju slične teškoće mogu sa Aqua Detoxom da postignu različite rezultate. Razlog je u tome da različite bolesti mogu da uzrokuju srodne simptome. Aqua Detox stimuliše ćelije, a telesna bioenergetska polja uspostavljaju svoju ravnotežu i omogućavaju svim organima da efikasnije obavljaju svoje prirodne funkcije.

 

design by © 2007